Historikk:

 

Medlemsmøte 7. november 2022:

Mandag 7. november kl. 19.00 kommer astrolog Andrew Bevan til oss!
Sted: Trudvangveien 25, Majorstua, 5. min fra T-banestasjonen.
Medlemmer kr. 200,- Ikke-medlemmer kr. 250,-

Dette blir en flott anledning for å treffe med likesinnede, og selv om temaet for kvelden er åpent, blir det MASSE ASTROLOGI, og det er nok på gang ute i verden som er brennhett!
Andrew har lyst til å fortelle om erfaringene som er blitt gjort gjennom 40 år som profesjonell astrolog; om fagets tilstand. Dessuten byr han på innsikt i verktøyene han anvender; Om det er fødselsdiagrammet, øyeblikkshoroskopet, alderspunktet, planetenes kategoriseringer (essensielle verdigheter), aspekter, planetariske timer og mer.
Spørs om vi rekker alt på en kveld, men det er her det skjer. 
Velkommen!

 

 

Mandag 10. oktober 2022 hadde Kjersti Hemma tolkning av levende modell. Det var en meget spennende kveld. Kjersti var dyktig, og modellen var kjempefornøyd.

 

Vi var så heldig å få besøk fra Sol W. Jonassen fra Bergen søndag 4. september 2022!  Sol er en evolusjonær astrolog som viste hvor viktig det er å forstå nodeaksen i en tolkning. Gjennom små mini-tolkninger viste hun de viktigste prinsippene i å forstå nodeaksen. Det var mulighet for å en minitolkning av Sol for enkelte i salen.