Program våren 2024

Mandag 4. mars kl. 18.00 – 20.00. Astrologi og helse ved Kjersti Hemma. Hvordan bruke astrologi for å fremme og styrke din helse.

Sted: Trudvangveien 25 på Majorstua. Ingen påmelding, det er bare å komme. Foredraget blir også overført online i lukket gruppe på Facebook. Meld deg på med å sende en mail til medlem@astrologiskforening.no.
Pris for medlemmer kr 150,- ikke medlemmer kr 250,-

Mandag 18. mars kl. 18: Årsmøte i Norsk Astrologisk Forening
Sted: Trudvangveien 25 på Majorstua. Blir også overført online i lukket gruppe på Facebook, med forhåndspåmelding til medlem@astrologiskforening.no.  Kun for medlemmer.

***

Mandag 8. april kl. 18.00 – 20.00. Solformørkelse i Væren med Chironsignatur – webinar med Daniele Reistad.

Overføres via Zoom. Påmelding til medlem@astrologiskforening.no.

***

Mandag 6. mai kl. 18.00 – 20.00. Tolkningskveld. Blir kun et fysisk møte, ingen påmelding, det er bare å møte opp.

***

Pris for medlemmer kr 150,- ikke medlemmer kr 250,- bortsett fra årsmøte, det er gratis.