Program våren 2024

Sommeravslutning med Norsk Astrologisk Forening

Bli med på sommeravslutning hos Olivia på Hegdehaugsveien, mandag 17. juni fra kl. 18:00 til 20:30.

Vi inviterer deg til en kveld fylt med hyggelige samtaler og god mat sammen med likesinnede mennesker.

Påmelding: Meld deg på til Inghild innen 11. juni. Kontakt henne på medlem@astrologiskforening.no

Du er hjertelig velkommen!

Vi sees.

KONFERANSE SOMMEREN 2024 – Astrologi skolen Herkules

Mange er nysgjerrige på astrologi, kabbala, teosofi og annen esoterisk og tidløs visdom.

Vi gleder oss til å treffe kunnskapsrike og erfarne foredrags-holdere og studenter som deler denne interessen.

Velkommen til en lærerik opplevelse 28. til 30. juni 2024.Konferansen er åpen for alle og har et innhold som passer for både nybegynnere og videregående studenter.

Ambisjonen er å løfte frem det gode norske astrologi miljøet.

Vi starter dagene med meditasjon, yoga eller eurytmi. På kveldene blir det mer sosialt samvær og middag for alle som har tid og lyst.

Konferansen ble arrangert første gang i 2018 og er en årlig sommertradisjon. Vi har vært mellom 30 og 55 deltagere. Mer info her: https://astrologi.no/

Bli med!

Foreløpig program for Høsten 2024

Vi starter opp igjen våre medlemsmøter i Trudvangveien til høsten.

Første gang er mandag 26. august med Tolknings kveld. Gi oss beskjed hvis du vil være en av de som blir tolket.

De andre datoene er: 23.september, 21. oktober og 18. november.

Ellers blir det Webinar med Katharina Westblikk i begynnelsen av september med tema: Eris – kriger kvinnen.

Og vi får Webinar med Norun Sanderson 8. oktober. Tema: karriere – kall – livsvei.

Mye kjekt å se frem til. (mer informasjon kommer)

Medlemskap i Norsk Astrologi Forening koster kun kr 450,- pr år og du mottar det flotte medlemsbladet 4 ganger i året. For å melde deg inn, send mail medlem@astrologiskforening.no

Denne er tilgjengelig digitalt: Solformørkelse i Væren med Chironsignatur – webinar med Daniele Reistad. Se mer detaljer under «Historikk». Pris kr 150,- for medlemmer, og kr 250,- for ikke medlemmer. Du kan fortsatt kjøpe billett her https://buytickets.at/norskastrologiskforening/1210720

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Daniele-237x300.jpg