Ny bok fra Roar Krogshus

Mysteriet livet og karma av Roar Krogshus utgitt 2021.
I denne halvbiografiske boken setter jeg mine spirituelle og synkrone opplevelser i sammenheng med mine uforklarlige reaksjoner på forhold i Roald Amundsens liv.


Før mitt motvillige møte med astrologien på 90-tallet var jeg svært opptatt av bøker om beretninger inn i døden og om livet mellom livene. Det var personlige beretninger under hypnose som viste at sjelen planla sitt neste liv, basert på den innsikten sjelen fikk om sine tidligere livserfaringer, og som ble vist i revy etter døden.


Da også astrologien legger til grunn at vi lever flere liv, og at sjelen planlegger neste inkarnasjon, avslører jeg i boken den karmiske tolkning av temaene mine, både i mitt forrige og dette livet og sammenligner det med Amundsens liv og personlighet. Basert på mitt fødselshoroskop.

I astrologiboken «The Twelve Houses» skriver forfatteren Howard Sasportas at fødselshoroskopet avslører den livsplanen personen har valgt: «Med hver ny inkarnasjon medbringer vi erfaringshøsten fra tidligere liv og latente evner, som venter på å bli utviklet….Sjelen velger et bestemt tidspunkt å bli født på, fordi det astrologiske mønsteret passer til de erfaringene som det er bruk for i det nåværende livet.»

Da forstår jeg bedre at fødselen ofte ikke kan vente, men skjer i drosjer, på ferger eller i rundkjøringer. En «forsinket» fødsel vil jo gi feil fødselshoroskop (informasjon) om personens valgte livsplan.

For astrologer kan det jo være interessant at i boken avslører jeg smertelige erfaringer som stemmer ordrett med astrologibøkers tolkninger av hva sjelen min har planlagt å erfare i dette livet. Det er alltid nyttig å få bekreftelser på at astrologien stemmer, selv om det ikke er så behagelig. For meg er livets tilfeldigheter fortsatt et stort mysterium.

Boken kan kjøpes i bokhandelen eller Vipps meg kr. 399.- til 710764 og send meg din postadresse og du får den sendt hjem.
Epost: roar@krogshus.no, mobil 95 92 77 88.