Fullmånen og Robin Williams

av Anny Rønning

Fullmåne

Det var utrolig sterke energier dagen det skjedde og dagene omkring. Med fullmåne i Vannmannen opposisjon Sol i Løven. Ved siden av alle andre konstellasjoner så var han jo som Kreps veldig påvirket av Månen og Solen var som nevnt i sitt eget tegn. Ofte når store ting skjer så kan nok fullmånen ha en stor utløsende kraft. Dagshoroskopet til Robin Williams viser en konjunksjon mellom radix Sol og transitt Venus.

En slik transitt trenger ikke alltid å utløse den store lykkefølelsen. Lever man med problemer og sykdom kan det slå ut motsatt, noe jeg tror mange astrologer er enige i.

Samtidig kan også Venus ha hjulpet han på veien? Vi vet jo ikke. Uansett så har nok Pluto opposisjon til hans Mars og Uranus vært motivatoren, godt hjulpet av kjærlighetsplaneten Venus.

Hele hans horoskop viser jo endringer, og trang til endringer.

I hans Solar-return finner vi Sol, Merkur og Jupiter i hans 8. hus, samtidig som ascendenten er i Skytten, de ytre sfærer.

Når jeg ser på sammendraget av det hele så kanskje Robin har kommet dit hvor han kanskje kan ha lengtet etter. Ser vi på hans radix horoskop så finner vi Chiron i konjunksjon med det galaktiske punkt: 27 grader Skytten, Melkeveiens port, veien til himmelen. La oss håpe de gamle sår har blitt leget.

Og vi ønsker han R.I.P., og takker for alle de fantastiske opplevelser han har gitt oss gjennom sitt entertainment.

RobinWillliams_horoskop

Robin Williams, var født: 21.07.1951, kl. 13.34 i Chicago, Illinois i USA.

RW_ddsdag1

Han ble funnet død 11.08.2014 ca. kl. 11.55 lokal tid i Tiburon, Nord for San Francisco.

(Artikkelen er hentet fra Astrologisk Forum nr 3 2014.)