Medlemskap

Alle med interesse for astrologi er velkommen som medlemmer, uansett om du kan mye eller lite om faget!

410,- kr pr. år løper fra 1. januar.
Etter 1. juli er prisen kr. 290,- for resten av det året.
Opplag 230 stk.

I butikk: Dragon, Nedre Slottsgate 8, Drammen.
Mail: dragonwood@live.no. Kr 100,- (+ porto 39,-)

Medlemsfordeler

• Rabatt på alle foreningens arrangementer og undervisning.
  • Medlemsbladet Astrologisk Forum.
  • Gratis oppføring i Astrolog-guiden i Astrologisk Forum og på Foreningens hjemmeside.

Avslutning av medlemskap

Avslutning av medlemskap gjøres ved skriftlig utmelding til styret. Det kan du gjøre pr. epost til medlem@astrologiskforening.no eller ved å sende brev til: Norsk Astrologisk Forening, Baches vei 49, 3413 Lier

Hvordan bli medlem

Du kan bestille medlemskap ved å benytte skjemaet nedenfor, eller du kan sende epost til medlem@astrologiskforening.no, eller kontakte Marija Rakovic på                   tlf. 96 22 93 71. Du kan også melde deg inn ved å sende brev til: Norsk Astrologisk Forening, Baches vei 49, 3413 Lier.  Et medlemskap varer til det avsluttes ved skriftlig utmelding til styret.

Du må være fylt 18 år for å kunne bli medlem i Norsk Astrologisk Forening.

Skjema for innmelding

Fornavn (obligatorisk)

Etternavn (obligatorisk)

Gateadresse (obligatorisk)

Postnr (obligatorisk)

Sted (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Fødselsdato (dd.mm.åååå)

Ønsker oppføring i Astrologguiden (obligatorisk):

Tjenester:

Hjemmeside (URL):

Melding

Jeg bekrefter at jeg er fylt 18 år og ønsker medlemskap i Norsk Astrologisk Forening.